## 112-1 Central Taiwan EMI Teacher Training—Entry-Level @Feng Chia University (逢甲大學)

Dates	Time	Topic	Lecturer
01/15	09:00-12:00 (3H)	Workshop #1: English Mission I'm	Dr. Yi-Hung Cathy Liao (廖宜虹), Associate Professor and Director of
(Mon)		possible: Crafting Interactive Activities in	EMI Development Center, Mt. Dawu College, National Pingtung
		EMI Classes	University
	12:00-13:00	2:00-13:00 Break (Lunch Provided)	
	13:00-16:00 (3H)	Workshop #2: How to Enhance English	Dr. Chen-Yu Chester Hsieh (謝承諭), Assistant Research Fellow, the
		Medium Instruction with Generative AI	Research Center of Translation, Compilation, and Language
			Education, National Academy for Educational Research.
	16:00-16:15 Break		Break
	16:15-17:45 (1.5H)	Micro-teaching (6 concurrent sessions)	Will be announced after enrollment.
01/16	09:00-11:00 (2H)	Workshop #3: Guiding Students for Higher	Distinguished Professor Yu-Liang (Aldy) Chang (張宇樑), Dept. of
(Tue)	Tue) Order Thinking Education, National Chia 11:00-11:10 Break		Education, National Chiayi University
			Break
	11:10-12:40 (1.5H)	<b>Teacher Community</b> #1: Engaging Students	Dr. Mei-Hua Margaret Chen (陳美華), Researcher, National Sun Yat-
		through Critical Thinking Approaches	sen University
			Former President of Wenzao Ursuline University of Languages
	12:40-13:40	Break (Lunch Provided)	
	13:40-15:10 (1.5H)	<b>Teacher Community</b> #2: Addressing	Elayna Ah Puck, EMI Advisor, Fulbright Taiwan
		Common Student Engagement Issues	David Kim, EMI Advisor, Fulbright Taiwan
	15:10-15:30	Break	
	15:30-17:00 (1.5H)	Micro-teaching (6 concurrent sessions)	Will be announced after enrollment.

Note: Actual venue will be announced after enrollment.